Доналд Тръмп е „полуграмотен”!(Вижте още)

Гласувайте за статията

В книгата за Доналд Тръмп се твърди, че той е „полуграмотен”

В книгата „Огън и Ярост: Вътре в Белия дом на Тръмп” се твърди, че Доналд Тръмп е „полуграмотен”.

Още с появата си книгата предизвика хиляди дискусии и спорове относно истинността на съдържанието й. В нея Улф разкрива много подробности за живота на Доналд извън светлините на прожекторите. Авторът разказва за отношението на Тръмп към персонала в Белия дом и това към неговите близки.

Улф разкрива още, че Тръмп е поставил ключалка към вратата на спалнята в първите му дни в Белия дом, както и че не спирал да крещи на персонала.

„Aко ризата ми е на пода, то е защото искам да е на пода”, казва президентът на САЩ.

Тръмп забранил на обслужващия го персонал да му пипа нещата. И най-вече неговата четка за зъби, защото се страхува, че може да бъде отровен.Лидерът на САЩ дори бил готов да се откаже да спи в собственото ли легло и искал да знае кога чистачката пере чаршафите му.

Тръмп постоянно се оплаквал от всичко и от всички.

Книгата на Улф излезе на книжния пазар в петък след като предизвика хиляди спорове относно съдържанието си.

Едно от твърденията, направени в книгата, касае нивото на разбиране на Тръмп и способността му да взима нова информация.

„Тръмп не чете”, пише Улф.

Майкъл Улф, пише, че Доналд Тръмп чете само заглавията на статиите за себе си. Той обаче не се впуска в четенето на по-дълги и сложни теми, защото има увреждане. Авторът добавя, че вероятно президентът страда от дислексия и има ограничени способности за разбиране на прочетеното. Други пък мислят, че Тръмп не чете, защото няма нужда.

Твърди се още, че Доналд Тръмп предпочита да бъде заобиколен от жени, защото ги мисли за по-лоялни и надеждни. Това се вижда от екипа на президента, в който на важните държавни постове преобладават жените.

Доналд Тръмп е „полуграмотен”

Доналд Тръмп е „полуграмотен”

Тръмп не само не четял, но дори и не слушал. Той задържал вниманието си изключително малко върху нещо, а това е един от признаците на дислексията.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар