Няма спирачки: Виж какво сътвори Даниел Петканов в Дубай!

Няма спирачки: Виж какво сътвори Даниел Петканов в Дубай!
5 (100%) 1 vote

Даниел Петканов успя да втрещи и жителите на Дубай!

Лудият репортер отново блесна с простотията си. Даниел Петканов и Алекс Богданска, вече семейство Петканови, са на меден месец в Дубай. Двамата заминали за топлата страна, мечтана дестинация на плеймейтки и златотърсачки, за да се насладят на ваканцията си.

Даниел Петканов

Даниел Петканов си показа маймунджилъците и в Дубай. Не спира да прави глупостите си

Но Дани Петканов отново сгази лука в богатото арабско емирство. Бившият брадър и половинката му отишли в търговски център, за да пазаруват и да разглеждат. През цялото време двамата не спирали да се смеят и шегуват.

На един щанд репортерът на Милен Цветков забелязал футболна топка и я взел. Пред магазина за спортни стоки група малчугани го наблюдавали. След като видели, че той е взел топката, те му замахали с ръце, за да привлекат вниманието му.

Малко му трябвало на Даниел Петканов, за да започне футболна игра с тях. Но вместо по права траектория, топката се отклонила и помела кутии със стоки и сувенири на щанда. Хлапетата мигом се разбягали и на пангара останали Дани и неговата дългокрака съпруга.

Вместо да се уплашат или стресират двамата започнали да се смеят с цяло гърло. Въпреки че с това действие те привлекли вниманието и на останалите клиенти в търговския център. Към палавниците си приближили продавачите от щандовете.

Не са знае дали двамата са били глобени заради щуротията си или пък се разминали само с мъмрене. Припомняме, че в Къщата на Големия брат Даниел Петканови Алекс Богданска станаха официално семейство.

Въпреки негативното мнение на мнозина, защото преди това връзката им стана скандално известна с разделите си, те са щастливи и не спират да се забавляват заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар