Шок: Митко Пайнера сурвака с нови цени за ЧНГ! (виж колко ще трябва да плащат за певиците му)

Гласувайте за статията

Митко Пайнера направо се оля, ресторантьори бесни от алчността му!

Нова година, нови цени. И това не касае само хранителните продукти и повишените сметки за тока и водата у нас. А и тарифите на певиците на Митко Пайнера. Който реши да сурвака собствениците на заведения с рекордни цени за ЧНГ.

Митко Пайнера

Митко Пайнера наду цените на певиците си все едно са световни звезди

От новата година, за да ти пее Преслава трябва да се изръсиш с 8 000 лева. Галена и Емануела са на цени от 7 000 лева. А Ивана, Мария, Джена, Цвети Янева и Анелия вървят по 6 бона.

Тарифите на уж по-западналите певици като бившата на Коко Динев Нелина са 2500 лева, а само най-непознатите и току-що прохождащи в компанията струват 700 и 800 лева.

Собствениците на заведения не издържат чисто финансово и вече сериозно се замислят да се откажат от услугите на Пайнер и да погледнат към другите компании и други изпълнители. Все пак хората на Митко Пайнера не са звезди от световна величина, че да им се плащат такива луди пари.

„Ситуацията е абсурдна. Бизнесът е поставен в много тежко положение, за да наеме фолк изпълнителка трябва да се бръкне здраво, а понякога така наречените ”звезди” дори не могат да напълнят средно голяма кръчма.

Да не говорим, че искат 50% от парите предварително по банков път, което е много добре. Но другите 50% ги даваш на фолк изпълнителката на ръка и няма нито касова бележка, нито ордер“, оплакват се от бранша.

И се канят при първа възможност да се съберат и да вдигнат бунт срещу димитровградската компания изедник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар