Работливка: Сузанита мила коли цяло лято, за да спести пари за клип! (още подробности)

Работливка: Сузанита мила коли цяло лято, за да спести пари за клип! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Сузанита може и да изглежда скандално, но всъщност е свястно момиче!

15-годишната Сузанита разтърси обществеността със скандалното си видео към песента „Луцифер и Буда“. В него тя е полугола и размахва средни пръсти още на 14 годинки. Нещо, което накара цялата държава да изригне възмутено.

Сузанита

Сузанита цяло лято работила, за да си изкара пари за клипа

Покрай гневните коментари за щерката на Орхан Мурад обаче истинската й същност някак остана на заден план. И скрита за околните. Като например това, че Сузанита от работа не се плаши. И дори обратното – сама си е изкарала парите за първия клип.

„Не сме й помогнали с нищо. Нито с пари, нито с апаратура. Цяло лято тя мие колите и помага на едни момчета за гумите в един сервиз. И казваше: „Искам да им помогна сега и един ден да ги поканя да участват в клипа ми“, разказва майката на Сузанита – Шенай Мурад.

Тя за пореден път повтори, че детето й е добро и наистина прекрасно. И не може да разбере хорската злоба към нея. Която, според думите й, отново отключила страшното заболяване, с което се е борила преди година.

„Винаги казвам, че ракът е 90% стрес. Оперираха ме преди една година. Но сега отново туморните маркери ми скочиха много високо. Случи се след изявата на дъщеря ни.

Ние я подкрепяме, обичаме и харесваме това, което прави. Ще го кажа още веднъж. Знам, че Сузи е много борбена, ще се бори и занапред, и няма да се предаде.

Има хора във Фейсбук, които продължават да говорят глупости по наш адрес, но дори и на тях пожелавам здраве“, благородно коментира родителката на Сузанита.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар