Внимание! Това е извършителят на шесторното убийство в Нови Искър (СНИМКА)

Гласувайте за статията

Органите на реда предупреждават, че вероятно е въоръжен и опасен

МВР обяви за общодържавно издирване извършителя на жестокото шесторно убийство в Нови Искър.

Както вече стана ясно според разследващите, предполагаемият убиец от къщата на ужасите в Нови Искър, е 56-годиншят Росен Желев Ангелов.
Заедно със снимката на Росен Ангелов, МВР предупреди, че има голяма вероятност мъжът да е въоръжен и опасен.

Органите на реда умоляват всеки, който има информация за местонахождението на издирвания, да подаде сигнал на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР. От там уточняват, че анонимността на всеки е гарантирана.

Нови Искър

Органите на реда предупреждават, че вероятно е въоръжен и опасен

Според неофициална информация Росен Ангелов е имал връзка с убитата Кети Кюхова, която е втора жена на една от жетвите – Неделчо Юнаков.
Според мълвата издирваният Росен Ангелов и Кети Кюхова са бивши гаджета.
Освен това преди десетина години той е живял в Нови Искър.

Отново по непотвърдена информация през 80-те години на миналия век предполагаемият килър от Нови Искър е бил осъден за педофилия.
Връзката му с Кети Кюхова не е прекъсвала, тъй като двамата не са губили контакт през годините.

БЛИЦ пък твърдят, че разполагат с информация според която Ангелов е регистриран в МВР за блудство и непрекъснато е сменял местонахождението си.

Проверка на в. „Монитор“ в Търговския регистър сочи, че Ангелов е бил собственик на фирма, която обаче е била пререгистрирана и вече не е активна.
Фирмата се е казвала „Росико“ и се е занимавала с ресторантьорска дейност. Адресът на управление на въпросната фирма е в столичния квартал „Люлин“.

Припомняме, че преди време Кети Кюхова е живяла в съседна част на „Люлин“, но поради неизяснени причини внезапно е продала апартамента си и е изчезнала.
Интересното в случая е, че фирмата на Ангелов е прекратила дейността си горе-долу по същото време, в което Кюхова е напуснала квартала и е заживяла на семейни начала с Неделчо Юнаков.

Припомняме, че по-рано днес Ангелов бе издирван с хеликоптер над вилната зона в Луково. Жандармерията бе блокирала и пътна артерия високо в планината. До момента акцията по издирването му е неуспешна, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар