Плеймейтка скандално: Спала съм с не един и двама чалга красавци!

Плеймейтка скандално: Спала съм с не един и двама чалга красавци!
3.5 (70%) 2 votes

Плеймейтката Жанет Нейчева направи скандално разкритие за певците от чалгата!

Скандалната Жанет Нейчева заяви, че пали пожари. 19-годишната плейметка обяви, че къта цял списък с имена на певци от „Пайнер”, с които е мачкала чаршафите. Момата сподели още, че ако иска може да разведе не един или двама от певците на „Пайнер”.

плеймейтка

Скандалната плеймейтка изпоти не един и двама певци

Преди време силиконката заяви, че е имала интимна връзка с поп фолк певеца Константин. За никого не е тайна, че хитовият изпълнител не е моногамен. И въпреки че вече е семеен мъж и баща на две деца, той не спира да се радва на чужда женска плът.

От своя страна Константин коментира с насмешка факта, че всяка втора му се пише любовница.

„Явно излиза, че аз съм най-големият плейбой в България, много съм щастлив от факта. Аз съм човекът, с когото всички искат да се похвалят, така че им давам карт бланш – всичко е вярно“, шеговито отсече певецът.

Той заяви, че познава Жанет от изявите си, на които тя често е там. Но до там спира и запознанството им.

Въпреки залитането на Коцето по чуждо плейметката след това отрече да е имала вземане-даване с фолкаджията. Но сега отново изригна, като обеща още пикантни подробности.

„А сега де, с колко съм имала закачка? На въпроса дали са доволни, отговарям директно – мисля, че съм невероятна, едва ли ще има недоволни“, не спира да се хвали Нейчева.

Жанет Нейчева има още безброй весели истории. Тя обаче замълчала на този етап, защото замесените мъже имали семейства.

„Мога, ако пожелая да срина, каквото си пожелая. Разпалвам пожари“, категорична е блондинката. С това тя дава заявка да се разбере, че може да преобърне живота и кариерите на известни мъже на 360 градуса. Но само ако реши да каже с кои мачовци е мачкала чаршафите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар