Донка Байкова разкри как да отслабнем след празниците! (ефектът е гарантиран)

Донка Байкова разкри начин за сигурно отслабване след празниците
0

Донка Байкова уверява, че с тази диета ще стопим килцата, които сме натрупали!

Аху-иху по празниците, ядене и пиене на корем и ето, че резултатите вече са налице. То всъщност не са за гледане, защото сигурно повечето от нас едва се осмеляват да погледнат в огледалото.

Донка Байкова
Донка Байкова разкри начин за сигурно отслабване след празниците

Да, напълнели сме, но Донка Байкова се притича на помощ със супер ефективен и гарантиран начин за отслабване. Той е идеален след зверското плюскане по празниците и със сигурност ще ни помогне да стопим най-малко 5-6 килограма до края на месеца.

Това, което трябва да направим, е да се откажем от захарите, голямото количество мазни храни и разбира се, от алкохола. Тесто също не бива да поглеждаме и като цяло храненето ни трябва да бъде ниско въглехидратно.

За закуска Донка Байкова препоръчва овесени ядки с кисело мляко, или път ленено или сусамено семе. Страхотни са фрешовете от лимони или портокали, както и приема на сурови ябълки.

Като цяло менюто ни е добре да се състои от повече сурови храни. Яжте в големи количества всякакви пресни зеленчуци и плодове, само без банани и грозде, които са с много калории.

Вместо тежкото месо, се насочете към рибата и морските дарове. А ако не можете без мръвка, то нека тя да бъде пуешка или пилешка. Не оставайте на трапезата си без боб, ориз – варен, киноа и други подобни продукти. И се стремете да приемате повече белтъчини.

С тези простички, но важни правила, за нула време ще се отървете от натрупаните тлъстинки по празниците и ще се погледнете отново в огледалото с кеф.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.