Майката на Джулиана Гани бясна: Не вижда ли, че Станимир е с нея само заради парите й?! (още подробности)

Майката на Джулиана Гани бясна: Не вижда ли, че Станимир е с нея само заради парите й?! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Майката на Джулиана Гани не може да понася мъжа й Станимир Ташев!

Родителката на Джулиана Гани е единствената, която помрачава щастието й със Станимир Ташев. Както знаем, двамата се ожениха на скромна церемония дни, преди силиконката да влезе в Къщата на Вип Брадър 2017.

Джулиана Гани

Родителката на Джулиана Гани не иска и да чува за мъжа й Станимир Ташев

Майка й Екатерина обаче от самото начало била твърдо против този брак и не вярвала и на дума от устата на фитнес маниака. Жената била убедена, че Ташев е просто един измамник и нагаждач, който се цели в парите на дъщеря й, пише столичен вестник.

„Джули се омъжи за един използвач! Не вижда ли, че е с нея само заради парите й? Тя ми е добро момиче, но е много наивна. Мъжете се възползват от нея и Станимир не прави изключение!

Като разбра, че е богата, веднага побърза да я върже с брак! Само се преструва на много влюбен“, не спирала да каканиже жената, силно притеснена за бъдещето и щастието на Джулиана Гани. Която пък не спира да пръска пари и да издържа мъжа си.

Последно тя го заведе на почивка на Сейшелите като плати всичко с хонорара си от Вип Брадър, а Ташев не даде и стотинка.

В момента той работел като фитнес инструктор, но преди време бил замесен в престъпни схеми с фалшиви пари в Гърция. Говори се, че дори прекарал известно време в тавмошен затвор, където го осъдили на девет месеца лишаване от свобода.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар