Светлана Василева четка родителката на Християн Гущеров

Светлана Василева четка родителката на Християн Гущеров
5 (100%) 1 vote

Влюбената двойка на Нова година

Светлана Василева казва мама на евентуалната си свекърва

Плеймейтката Светлана Василева явно включи, че пътят към успешната връзка минава не през стомаха, а през майката на мъжа – пише „Уикенд“. Именно затова е решила да се подмазва на бъдещата си свекърва. Тя вече нарича „мама“ майката на любимия си Християн Гущеров – отбелязва „Уикенд“.

За разлика от все още законната съпруга на милионера – фолкаджийката Мария, която положи всички усилия да е в добри отношения със свекъра си Добромир, но така не се сближи със свекървата, Светлана Василева е предприела обратната стратегия. Няколко месеца бяха достатъчни на блондинката да стане първа друшка с майката на Християн – Анелия. На пръв поглед двете нямат нищо общо помежду си, тъй като г-жа Гущерова е образована, начетена, хематолог по професия, а Светлана е доказала, че няма елементарни познания дори за столиците и държавите в Европа.

Тя обаче си проправила път до сърцето на бъдещата си свекърва с много комплименти, демонстрации на уважение и женски разговори за грим, прически, маникюр и дрехи. Приятелството им било като балсам в сърцето на Християн, който бил щастлив, че не се налага да избира между двете си любими жени. Предишната жена на Християн Мария никога не стигнала до обръщението „мамо“, тъй като г-жа Гущерова я държала на дистанция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар