Обръчът около килъра от Нови Искър се затяга

Спецакцията продължава и към момента
0

Спецакцията продължава и към момента

През последните няколко минути обръчът около килъра, извършил жестоката касапница в къщата в Нови Искър се затяга доста сериозно.

Във връзка с жестокото шесторно убийство в Нови Искър, МВР извърши спецакция в района. От няколко минути насам в небето кръжи хеликоптер. Все още обаче не е ясно дали летателното средство е на полицейските власти, но местните жители предполагат, че това не е случайно.

Това, което е направило силно впечатление е и фактът, че голяма част от униформените служители на реда са сменили местонахождението си през последните няколко минути. Те са се изнесли нагоре към самото село Луково. За момента все още няма официална информация, че разследващите са открили някаква улика точно там.

Нови Искър
Спецакцията продължава и към момента

Припомняме, че по-рано днес бе извършена още една спецакция от униформените. Тя бе съсредоточена във вилната зона „Ранови ниви”, която се намира до Нови Искър. По непотвърдена информация в местност, близо до селото е бил открит мобилен телефон. Все още обаче не е ясно дали той ще помогне в разплитането на случая, посочва Нова тв.

Както вече стана ясно криминалистите издирват мъж край село луково, за който се предполага, че е извършител на жестокото шесторно убийство.
Те са устроили капан на заподозрения за извършването на жестокото престъпление. Полиция и жандармерия пък са натоварени със задачата да затегнат примката около предполагаемия килър от Нови Искър.

На този етап от МВР нито са отрекли, нито пък са потвърдили официално, че спецакцията е свързана именно с бруталната касапница от Нови Искър, която разтърси страната на 2 януари.

Както вече стана ясно бруталното убийство е извършено в новогодишната нощ. Експерти са категорични, че то не е случайно, а е било подготвяно в продължение на няколко дни. Другото, което прави впечатление е, че е извършено изключително професионално, а стрелецът е искал да бъде сигурен в резултата. Именно поради тази причина той е изстрелял около 10-тина куршума по Неделчо Юнаков, единият от които е в главата, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.