Изненадващи разкрития в книгата за Доналд Тръмп!(Вижте истината за Доналд )

Гласувайте за статията

Новата книга за Тръмп предизвика истински скандал

Скоро ще се появи книга за президента на САЩ Доналд Тръмп. Тя ще излезе на пазара на 9-ти януари. Нейн автор е Майкъл Улф. Книгата се казва „Огън и Ярост: Вътре в Белия дом на Тръмп”.

В нея Улф разкрива много подробности за живота на Доналд извън светлините на прожекторите. Авторът разказва за отношението на Тръмп към персонала в Белия дом и към неговите близки.

В книгата Майкъл цитира писмо на председателя на националния икономически съвет. В него Гари Конън дава оценки на президента и неговия екип.

„По-лошо е, отколкото може да си представите. Идиот в обкръжение на клоуни. Тръмп не чете нищо – нито едностранчиви доклади, нито кратки резюмета. Той приключва преговорите със световните лидери по средата, само защото се е изморил“, посочва Конън.

Улф разкрива още, че Тръмп е поставил ключалка към вратата на спалнята в първите му дни в Белия дом. А също така и че не спирал да крещи на персонала.

„Ако ризата ми е на пода, то е защото искам да е на пода”, казва президентът.

Тръмп забранил на обслужващия го персонал да му пипа нещата. И най-вече неговата четка за зъби. Той се страхувал, че може да бъде отровен.

Лидерът на САЩ дори бил готов да се откаже да спи в собственото си легло. Той искал да знае кога чистачката пере чаршафите му.

Тръмп постоянно се оплаквал от всичко и от всички.

Президентът се оплакал дори и от списание „Тайм”.

„Списание „Тайм“ се свърза с мен, за да каже, че вероятно ще бъда посочен за мъж на годината, като миналата година, но трябваше да дам съгласието си за интервю и фотосесия”, написа Тръмп преди известно време.

Изненадващи разкрития в книгата за Тръмп

Изненадващи разкрития в книгата за Тръмп

В книгата си Майкъл Улф отбелязва и други интересни факти за президента. Например колко близки са били Тръмп и Стив Бенън. Той е бившият главен стратег на Белия дом.

Новата книга за Тръмп предизвика истински скандал

Новата книга за Тръмп предизвика истински скандал

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар