Какво се случва в живота на Мегз?

Гласувайте за статията

Дизайнерката не крие, че самата тя е останала изумена от случилото се

Всички, които познават дизайнерката Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, се запитаха какво се случва с нея.

Всъщност този въпрос не е никак случаен, тъй като напоследък Мегз е видимо променена. Мнозина се запитаха дали пък промяната в настроението и отношението й към живота не се дължи на нов мъж.

В профила си в Инстаграм, Мегз сподели история с цветя и балони.
Тя дори разказа за невероятната изненада, която й е била направена неотдавна. От думите й става ясно, че когато отворила вратата на жилището си, за да си вземе поръчаната храна, пред лицето й изведнъж, сякаш от нищото изскочили цветя и балони.

МегзМегз не крие, че самата тя е останала изумена от случилото се.
Човекът, извършил доставката побързал да се оправдае, че цветята и балоните не са от него.
Дизайнерката споделя и причината, поради която си е позволила да снима изненадата.

Тя посочва, че като повечето жени много често иска невъзможни неща и мрънка, и се сърди, и гони… макар дори самата тя да не знае какво гони… Може би вятъра.
Мегз обаче си дава сметка, че накрая човек винаги осъзнава дали някой го иска или не. Ако отсрещният човек те иска, то той ще направи всичко по силите си, за да ти го покаже, дори и тогава, когато си му забранил.

Ако ли пък не те иска, просто не те иска и това е.
Дори да търсиш хиляди извинения или пък да оправдаваш всяка една от глупавите му постъпки, това няма да промени положението.

Мегз дори съветва всичките си приятели да ценят хората, които са в живота им и най-вече онези от тях, които всячески показват, че държат на вас.
От думите й става ясно, че чувствата на Мегз към някой от силния пол, не са изстинали съвсем. Все пак има надежда любовта им да се възроди отново, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар