Не е за вярване! Вижте какво може да е в основата на касапницата в Нови Искър

Гласувайте за статията

Дори и обществото започна да се вживява в ролята на разследващи

Двама експерти в различни области изразиха мнение за жестокото шесторно убийство в Нови Искър.

Според директора на психиатричната клиника в Курило, където синът на Неделчо Юнаков – Георги е работел като санитар – Цветеслава Гълъбова, жестокото убийство в Нови Искър е извършено от страст. Според нея извършителят на престъплението е истински психопат.

Бившият шеф на Националната полиция – ген. Васил Василев пък посочва, че трупът на убитата Кети Кюхова, която е била захвърлена в кладенец, намиращ се в гориста местност над Нови Искър, е ключът към разплитането на случая.

Нови Искър

Дори и обществото започна да се вживява в ролята на разследващи

Мненията на двамата специалисти пък разпалиха вълна от коментари в социалните мрежи.
Според един от потребителите на социалната мрежа фактът, че счупеното стъкло на джипа на семейството BMW X5 все още не е поправено говори за скорошно пререкание.
Той твърди, че не е изключено извършителят на убийството и човекът, счупил стъклото, да е един и същ.

Освен това въпросният потребител заявява, че от снимките се вижда ясно, че една от жертвите на жестокото престъпление в Нови Искър – Неделчо Юнаков, е мутроподобен тип, със счупен нос, рибар и ловджия.
Споделя и че никак не му е трудно да си представи как е ескалирал конфликт между Неделчо и извършителя на убийството. По всяка вероятност отсрещната страна е бил унижен много сериозно и заради това си е отмъстил, ликвидирайки цялото семейство.

Според друг потребител в социалната мрежа пък, вживяващ се в ролята на Шерлок Холмс, извършителят на шесторното убийство в Нови Искър, е мъж на около 30-40 годишна възраст, несемеен, от същото населено място.

Той дори посочва, че въпросният мъж живее в близост до къщата, в която се е разиграла касапницата в новогодишната нощ.
Кети е била изведена насилствено от дома й и отведена в гористата местност, за да не наслади убиеца на начина, по който се гърчи като червей, молейки за милост.

В заключение потребителят на социалната мрежа посочва, че убиецът по всяка вероятност вече е избягал в Гърция, където е пребивавал и преди, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар