Нови разтърсващи разкрития за една от жертвите на шесторното убийство в Нови Искър

Гласувайте за статията

Случаят става все по-заплетен

МВР излезе с нова разтърсваща версия за убийството на една от жертвите на жестоката касапница в Нови Искър.

Вече е ясно, че никой от жертвите в Нови Искър не е сложил сам край на живота си. Става въпрос за жестоко убийство на шестима човека и един домашен любимец – немската овчарка на семейството Нерон.
Все още обаче няма заподозрян за извършването на престъплението.

Според разследващите жестокото шесторно убийство е извършено заради бизнеса на семейството. Припомняме, че безжизненото тяло на 44-годишната Кети Кюхова бе открито в кладенец в гората над Нови Искър.
Тя бе единствената от семейството, за която разследващите първоначално предполагаха, че е жива и бе обявена за издирване.

Нови Искър

Случаят става все по-заплетен

По-късно обаче разс8ледващите намериха и семейния джип на метри от кладенеца, в който бе открито тялото й. все още не е ясно дали жената се е качила доброволно в автомобила, или е била принудена да го направи. Разследването все още продължава.

Междувременно стана ясно, че Кети Кюхова е родом от Своге. Завършила е 137-о училище в София, а висшето си образование е завършила в Техническия университет в София.
Както вече стана ясно, 44-годишната Кети е имала фирма на име „Деви Ке“, заедно с още две жени. Дружеството е било регистрирано на адрес в столичния квартал „Люлин“.

Проверка на вестник „Монитор“ сочи, че преди години въпросният апартамент, на чийто адрес е регистрирано дружеството, е бил собственост на друга от съдружничките във фирмата – Десислава Спасова.
Заради дълг на Спасова върху дяловете на „Деви Ке“, е бил наложен запор.

Кети и Десислава пък били съседки и живеели врата срещу врата в столичния квартал „Люлин“. Кети живеела в апартамента заедно с майка си и дъщеря си Нанси, които също станаха жертви на касапницата в къщата в Нови Искър. Жилището се намирало в блок 619 на столичния квартал, разказва съсед.

Той посочва, че макар да живеели там преди десетина години ги помни само с добро. Били съвсем обикновени хора и не личало да разполагат с много финанси. Съседът дори посочва, че Кети не се е омъжвала и бащата на Нанси никога не е живял в апартамента.

Съседите не са чували двете с Десислава да имат обща фирма и са категорични, че това жилище никога не е било офис.
По документи към днешна дата бившият апартамент на Кети се води собственост на мъж, чийто съдружник е свързан с дружества, собственост на панамски офшорки, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар