Експерти: Убийците от Нови Искър са няколко! (Вижте по какви версии се работи)

Гласувайте за статията

Шесторното убийство в Нови Искър не е дело на един човек, а е планирана операция

Очаква се да излезят резултати от аутопсията на убитите в Нови Искър. Те ще дадат данни за профила на екзекутора на шестимата. Но все още не е ясен какъв е мотивът за кървавото престъпление.

Няма и следа до сега от оръжието, с което е извършена жестоката екзекуция. Версиите, по които работят разследващите са най-различни. Едната, от които е, че Неделчо Юнаков е бил замесен в източване на ДДС. Тъй като е работил с кухи фирми. Проверява се неговата дейност.

Доцент д-р Маргарита Бакрачева, която е психолог смята, че убийството не е извършено под действието на афект. Напротив, то е предварително планирано и е извършено с голяма прецизност, предават от pik.bg.

Юнаков е застрелян с 10 куршума, което навежда на мисълта, че е търсена сигурност. Психиатърката допуска, че Кети Кюхова, тялото, на която е открита не в къщата на ужасите, а в кладенец да е основна причина останалите да станат жертви.

Тихомир Стойчев, който е бивш шеф на ЦСБОП смята, че новогодишната нощ е специално избрана за убийството. Сред канонадата от пиратки и фойерверки изстрелите няма да се чуят. И смята, че извършителите са няколко човека.

Кървавият акт прилича на прецизно планирана операция. Стрелецът е професионалист. За това говорят изстрелите в главата. Явно, че е познавал много добре калибър 22. Експертът твърди, че щом е имало местена на телата от една стая в друга, това не може да извърши един човек. Убиецът е имал един или няколко помощници.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар