Експертите с нова ужасяваща версия за шесторното убийство в Нови Искър

Гласувайте за статията

Вероятно убийствата са извършени от няколко човека

Експертите излязоха с нова ужасяваща версия за жестокото шесторно убийство в Нови Искър.

Очакват се да излязат резултатите от аутопсията на телата на жертвите. Разследващите се надяват тези резултати да им дадат отговори на голяма част от въпросите, които стоят пред тях. По всяка вероятност те ще внесат и яснота около психологическия профил на извършителя на кървавата вендета.

На този етап все още не са ясни нито мотивът за престъплението, нито извършителят или извършителите.
Разследващите все още не са съсредоточили вниманието си върху една версия, а работят по множество версии за жестокото престъпление в Нови Искър.

Нови Искър

Вероятно убийствата са извършени от няколко човека

Основно се проверява дейността на Неделчо Юнаков, който е една от жертвите на шесторното убийство.
На този етап за него има данни, че се е занимавал с кухи фирми за източване на ДДС. Не е изключено именно тази му дейност да е в основата на престъплението.

Разследващите са категорични, че на този етап нямат основание да мислят, че шесторното убийство в Нови Искър е извършено под влияние на афект. То е било планирано много прецизно. Според разследващите е повече от очевидно, че става въпрос за външен мотив.

Самият Неделчо Юнаков е бил прострелян с цели десет куршума. Това говори, че убиецът е търсил сигурен ефект, посочи в ефира на телевизия „България он еър“ психологът доц. д-р Маргарита Бакрачева.

Не е изключено и убитата далеч от къщата Кети Кюхова да е основната причина, довела до следващите жертви.
Бившият шеф на ЦСБОП Тихомир Стойчев посочи, че времето, в което е извършено убийството не е подбрано случайно.

Покрай илюминациите в новогодишната нощ, стрелбата не е била чута от никой от съседите. Седмата жертва е домашният любимец на семейството – немска овчарка. Възможно е скандалът да е тръгнал от там или пък да е възникнал някакъв спор.
Експертът посочва, че фактът, че има изстрели в главата говори, че убийството е извършено от професионалист, който познава добре 22-ри калибър.

В заключение той посочи, че едва ли убийствата са извършени от един човек, имайки предвид, че има преместване на трупове, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар