Родител на една от жертвите в Нови Искър направи покъртителна изповед Преглеждания: 7546

Боби е бил убит само защото е бил на неподходящото място в неправилното време
0
Оценете този post

Боби е бил убит само защото е бил на неподходящото място в неправилното време

Както вече стана ясно сред жертвите на шесторното убийство, извършено в къща в Нови Искър в новогодишната нощ, е и 18-годишният приятел на Нанси – Боби.

Бабата на момчето, което е било убито само защото се е озовало на неправилното място в неподходящото време – Корнелия Цвеева, направи покъртителна изповед. Тя споделя, че внукът й е бил убит с 3-4 куршума, единият от които е изстрелян в главата му.

Възрастната жена посочва, че внукът й не трябвало да е там. Той казал, че ще посрещне Нова година с още 3-4 приятели. Тъй като родителите на Нанси обаче не я пуснали да излезе, той останал в дома й. връзката между двамата младежи датирала от около година. Те били влюбени до полуда един в друг и всички им се възхищавали.

Нови Искър
Боби е бил убит само защото е бил на неподходящото място в неправилното време

Бабата и майката на убития в къщата на ужасите в Нови Искър – Боби, вече са били разпитвани няколко пъти от органите на реда.
Задавали са им въпроси от рода на това дали са наясно какво е станало, разговаряли ли са с Боби по телефона, какво знаят… На всички въпроси, повтаряни по няколко пъти, двете жени отговаряли винаги едно и също.

В крайна сметка те се съгласили да бъдат страна, ако се стигне до дело. Почернената майка, чийто син бе убит в Нови Искър споделя, че след полунощ му звъннала два пъти, за да му честити новата година, а отсреща й било затваряно. След това баба му също пробвала да му се обади, но тогава вече телефонът на Боби бил изключен.

Двете предполагат, че по всяка вероятност разговорите са били отказвани от извършителя на жестокото шесторно убийство.
Те не могат да повярват, че Боби вече не е измежду живите само защото е останал при приятелката си.

В заключение майка му посочва, че от разказа на приятелите му става ясно, че той няколко пъти им е казвал, че двамата с Нанси може да отидат на купона. Това означава, че са имали някакви съмнения, че на Нанси ще й бъде позволено да излезе навън, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.