Една от жертвите в Нови Искър със зловещи думи, минути преди смъртта си

Гласувайте за статията

Тази година Боби трябвало да бъде абитуриент

Една от жертвите на жестоката касапница в Нови Искър, изрекла зловещи думи броени минути преди смъртта си.

Психиатърът Цветеслава Гълъбова е категорична, че трагедията в Нови Искър е убийство от страст.
Вчера в къщата на ужасите в Нови Искър бяха открити телата на пет от жертвите, а по-рано днес бе открито и това на шестата жертва.

Запознати издават, че до неотдавна 44-годишната Кети Кюхова е имала фирма, заедно с нейна приятелка. Бизнесът им обаче не потръгнал.

Нови Искър

Тази година Боби трябвало да бъде абитуриент

Директорът на психиатричната болница „Св. Иван Рилски“ – Цветеслава Гълъбова разкрива, че е познавала една от жертвите – 20 годишният Георги.
Тя също го определя като изключително интелигентно и приятно момче.

Половин час преди полунощ на 31 декември, Георги бил на работа в психиатричната клиника в Курило.
Именно там работел като санитар от няколко месеца насам. Получил телефонно обаждане от баща си Неделчо Юнаков, който му казал, че трябва да се прибере у дома, защото има проблем.

Георги разбира се тръгва веднага и е видимо притеснен. Последните му думи, преди да тръгне били, че ако не се върне до половин час, няма да се върне никога повече. Вчера е трябвало да бъде отново на работа, но не се появил.
Цветеслава Гълъбова смята, че жестокото шесторно убийство е извършено от страст и определя извършителя като психопат.

Близките на 18-годишният Боби (приятелят на Нанси) пък не могат да повярват, че той няма да се върне никога повече у дома. В новогодишната нощ трябвало да бъде с още трима съученици, но се озовал в дома на приятелката си Нанси, тъй като родителите й не й позволили да излезе.

За последен път се чули с Боби към 18.30 ч. в полунощ вече не можели да се свържат с него. Телефонът му звънял, след това два пъти дал заето и бил изключен.
Близките на момчето не могат да повярват, че и Боби е сред жертвите на жестоката касапница и то само защото се е озовал на неправилното място в неподходящото време. Тази година той е трябвало да бъде абитуриент. Връзката им с Нанси датира от около година и двамата били много влюбени, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар