Наистина ли това е причината за жестокото шесторно убийство в Нови Искър?

Гласувайте за статията

Не е изключено екзекуцията да е свързана с фирмите на двамата съпрузи

Разследващите продължават работата си по разкриване на жестокото шесторно убийство в Нови Искър.

Появиха се съмнения, че причина за касапницата в къщата в Нови Искър може да е дейността на убития Неделчо Юнаков или на жената, с която е живеел – 44-годишната Кети Николова Кюхова.
Към момента разследващите разглеждат под лупа дейността на Неделчо, който също е сред жертвите.

Той се е занимавал с търговска дейност и е имал вземане-даване с кухи фирми, които са укривали ДДС.
Проучва се и начинът, по който е бил придобит имотът на семейството в Нови Искър. По време на извънредният брифинг, главният секретар на МВР – гл. комисар Младен Маринов заяви, че работят по всички факти.

Нови Искър

Не е изключено екзекуцията да е свързана с фирмите на двамата съпрузи

Кети Кюхова и половинката й Неделчо Юнаков, са имали фирми, сочат данните от ДАКСИ.
44-гтодишната Кети е била съдружник с още две жени в „Деви ке“ ООД. Фирмата все още е действаща, а последните промени в нея са направени през 2014 година, отбелязва dnes.dir.bg.
Фирмата има и два запора на дялове за над 7 хиляди лева. Запоите са заведение върху името на една от съдружничките.

Другата жертва Неделчо Юнаков, също е имал фирма – „Бау консултинг мениджмънт“. Тя обаче е била закрита още през 2013 година. Във въпросната фирма Неделчо е имал за управители и съдружници хора от строителния бранш.

Това, което прави впечатление е фактът, че докато убитите съпрузи са имали дялов капитал 6 лева на Кети Кюхова и 30 лева на Неделчо Юнаков, то техните съдружници са с фирми с дялов капитал, надхвърлящ пет хиляди лева.

Припомняме, че по-рано днес бившият МВР шеф ген. Васил Василев бе категоричен, че теренът трябва да бъде запазен много стриктно, особено около мястото, на което бе открито тялото на Кети Кюхова. Ако започне да вали, той трябва да бъде покрит.

Освен това той посочи, че е много важно да бъде разгледан под лупа човекът, който е открил труповете. Не е изключено той да таи нещо в него, твърди МВР шефът, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар