Ген. Васил Василев направи горещ анализ на жестокото шесторно убийство в Нови Искър

Гласувайте за статията

Разследващите тепърва ще сглобяват пъзела

Генерал Васил Василев, който е бивш полицейски шеф направи горещ анализ на жестокото шесторно убийство в Нови Искър.

Той посочи, че жестоката касапница в Нови Искър е започнала от най-силната фигура за всеки убиец – бащата.
След това убиецът е очистил 20-годишният син на Неделчо Юнаков – Георги, който също е бил доста едро момче.

На въпроса какво издава преместването на телата, ген. Василев заяви в ефира на Канал 3, че никой не би могъл да влезе в главата на извършителя на жестоката касапница, за да обясни всяко едно от действията му.
Повече от очевидно е обаче, че той не е направил опит да скрие труповете.

Нови Искър

Разследващите тепърва ще сглобяват пъзела

Единствено тялото на Кети Николова Кюхова е било малко по-далеч от дома им, но въпреки това то също не е било скрито. Просто е изхвърлено в кладенеца, който е бил недалеч от семейния автомобил.
Не е изключено домашният любимец на семейството – немската овчарка, която също е била убита, да е познавал извършителя или някой от извършителите. Напоследък се прокрадва и съмнението, че извършителят може да не е само един.

Вероятно това е и причината, поради която кучето също е било разстреляно, тъй като в противен случай би могло да го-ги разпознае.
Другото предположение на ген. Василев е, че немската овчарка може да е отбранявала имота на стопаните си в Нови Искър и заради това да е било убито.

Бившият полицейски шеф посочи, че на местопрестъплението са били оставени много гилзи. Веднага след това добави, че се сеща за едно чешко малокалибрено оръжие, чиято цев може да се сменя.

Повечето въпроси са около убийството на 44-годишната Кети Николова Кюхова и дали има някакви следи там.
В тефтера й, са били открити много суми. Така и не става ясно обаче защо тефтерът е бил с нея. На този етап разследващите могат само да гадаят. Не е изключено именно тефтерът да се окаже ключът към разплитането на жестокото престъпление, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар