Убитата Нанси от Нови Искър била истинска красавица (Снимки на девойката)

Гласувайте за статията

Убитата Нанси от Нови Искър учела в елитно софийско училище

Убитата Нанси от Нови Искър е била истинска красавица. Девойката, която намери смъртта си в жестоката касапница, заедно със семейството си, е учели в престижното софийско школо „Фредерик Жолио-Кюри“ в столичния квартал „Редута“.

Десетокласничката е една от шестте жертви на жестоко убитото семейство. Жертвите са Неделчо Юнаков, неговият 20-годишен син Георги, доведената му дъщеря Нанси, приятелят й и 72-годишната баба на Нанси по майчина линия. Застрелян е и домашния любимец – немска овчарка.

Нанси от Нови ИскърМалко по-рано днес криминалисти откриха и трупа на майката на Нанси – Кети Кюхова. Тялото бе открито в кладенец, далеч от другите трупове в къщата – чак в гората над вилната зона на Нови Искър. Предполага се, че жестокото престъпление е извършено на 31 декември вечерта.

Нанси е била ученичка от 10 В клас, който е профилиран в специалността „Бизнес и предприемачество“.

Съучениците й са в шок след вестта за жестокото убийства на приятелката им.

Днес е първият им учебен ден за новата година, като занятията на 10 В клас са следобед. Част от родителите са отказали да пуснат децата си на училище. Но управата на елитното школо е осигурила психолози, които да разговорят с учениците.

Междувременно приятелите на красивата тинейджърка ридаят и скърбят за нея в профила й във „Фейсбук“.

На профилната снимка Нанси е в обятията на приятеля си Боби Иванов-Схемата, който също е сред жертвите, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар