Стрес морѝ Гринго в килията

Гласувайте за статията

Гринго твърди, че е невинен

Повече от 3 месеца Гринго е в ареста далеч от любимата си Софи Маринова

Стрес, че се намира зад решетките без доказателства, мъчи Тодор Давидов-Гринго – пише „България днес“, като се позовава на адвоката му Марин Марковски.
„Той е млад човек, който се занимава с изкуство, пее и изнася концерти, естествено е да не се чувства добре зад решетките само защото има храна три пъти на ден“ – категоричен е защитникът на Давидов.

Любимият на фолкпевицата Софи Маринова бе задържан в края на септември заедно със своя ортак Стефан Сливков. Според прокуратурата двамата са рекетирали айтоски бизнесмен, като го натискали за 50 000 лева. В противен случай го плашили с убийство и саморазправа.

Откакто бе задържан, Гринго на няколко пъти опита да излезе от ареста. Да бъде променена мярката му за неотклонение ще поиска и новият му адвокат Марин Марковски, който пое случая в средата на декември от своя колега Красимир Кацарски.
„Ще поискам промяна на мярката за неотклонение на основание, че срещу подзащитния ми няма доказателства, не е осъждан и няма висящи дела“ – довери адвокат Марковски.

Сливков смени показанията си и вече твърди, че Давидов няма нищо общо със случая и сам поема вината. Той дължал пари на айтоския бизнесмен и затова го изнудвал и заплашвал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар