Ясновидката Соня Заварчик: Ахмед Доган се връща!

Гласувайте за статията

Заварчик предсказва завръщане на Доган

Вижте какво предвещава Соня Заварчик за 2018 година

„За някои хора 2018 година ще бъде добра, но два милиона българи, които непрекъснато са манипулирани за подобряване на живота, отново ще бъдат излъгани. Хората не са насърчавани да си търсят правата. Напротив, въздейства им се с потискане и психически страхове. Народът е объркан, защото парите се влагат в някакви джобове, а не за заплати. Не може пенсията да е 300 лева и токът също да е 300 лева. Крайно време е управляващите да се замислят, а не да прибират парите от санирането“ – разкрива в интервю за „България днес“ ясновидката Соня Заварчик.

„2018-а ще бъде трудна и за народа, и за промените. Дано тези отгоре да се озаптят и да намерят решение с тия партии, които са на принципа разделяй и владей. Те са създадени да объркват обстановката и да ограбват измъчения народ. Не може в България таванът на пенсиите да е 800 лева, и то все за такива лентяи. Има хора заварчици, които остават без очи и едвам оцеляват. Не виждам смърт на лидери“ – твърди гадателката.

„Държавата ще завие наляво, но няма да е БСП. Идва нов политически строител. Всички го знаят. Това е Ахмед Доган. Той ще се опита да промени нещата в България. В това число и правителството. Ако съумеят всички да се обединят за доброто на народа, ще се променят нещата. Много министри ще си отидат, а доста от тях ще бъдат призовани да дават обяснения. Ще продължат да се наливат пари, но не там, където трябва“ – твърди Соня Заварчик.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар