Сестрата на Валери Божинов се скъса да хвали Николета Лозанова! (виж тук)

Гласувайте за статията

Сестрата на Валери Божинов се скъса да хвали Николета Лозанова!

Михаела Ангелова ще получи мечтания подарък. По-малката сестра на Валери Божинов ще получи за абитуриентския си бал мечтаната рокля от бившата съпруга на брат си. Николета Лозанова обещала да я облече от глава до пети за най-важния ден в живота й.

Валери Божинов

Сестрата на Валери Божинов явно обожава Николета Лозанова

Това не е първият жест на плеймейтката към сестрата на Божи гол.

„Николета Лозанова е уникална жена. Тя не спира да ми прави подаръци. Каквато рокли или тоалет си харесам, тя ми ги купува и ги изпраща в къщи. Обожавам я. А малката й дъщеричка Никол е принцеса”, не спира да я хвали роднината на националния ни футболист.

Михаела Ангелова твърди, противно на мнението на околните, че Николета Лозанова е твърде земна и много грижовна жена. Батко й Валери Божинов пък ще подари на сестра си кола. Тя вече е изкарала шофьорските курсове и има книжка.

Сестра му поддържа перфектни отношения с всичките жени и деца на брат си. Гимназистката се надява да се запознае и с последната жена на брат си. Тя все още не се познава със сръбската манекенка Биляна Дол, но се надява това да се случи в най-скоро време.

Николета Лозанова се радва на любовта на Ники Михайлов. Двамата са на почивка в Кипър. На плеймейтката изобщо не й пречи, че Иван и Андрей я уволниха от водеща на „Папараци” и нейното место се зае от русата фурия Венета Райкова.

Тя печели добре от реклами и рекламни постове в социалните мрежи. И както се вижда е щедра дори и към роднините на бившия си мъж. Синът на Боби Михайлов също може да се похвали със средства и вероятността двамата да узаконят връзката си е огромна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар