Кристина Сунгарска: 2018 ще бъде добра само за хората с добри сърца! (още подробности)

Кристина Сунгарска: 2018 ще бъде добра само за хората с добри сърца! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Кристина Сунгарска разкри тайната за 2018-та година и на кого тя ще донесе късмет!

Психологът и терапевт Кристина Сунгарска разкри тайната на 2018-та година. А именно това, че тя ще бъде добра и благосклонна само към хората с добри сърца и чисти помисли.

Кристина Сунгарска

Кристина Сунгарска разкри кога ще имаме щастие и късмет през новата година

Тази година е под влиянието на числото 11, което било много показателно. Най-важни през идните 365 дни ще бъдат отношенията ни. Тези с роднините, близките, но и с непознатите за нас хора. И късметът ни ще зависи именно от това какви сме ние към тях.

Според Кристина Сунгарска най-лошото ще е ако сме груби и зли с хората около себе си. Ако не сме склонни на поведението, което самата Вселена изисква от нас.

„Годината съвсем специално ще обърне внимание на тези, които нямат това поведение и не внимават в тези взаимоотношения. Хора, които смятат, че може да им се размине и през годините може да им се е разминавало.

До някаква степен тази година ще прилича и на тест. Станали ли сме хора, или приличаме и на него друго. Идеята е, че възнаградените, тези, които ще имат истински успех, ще са тези, които съвсем тенденциозно със сърце се опитат да бъдат човеци.

В тези взаимоотношенията влизат отношението към хората на улицата, взаимоотношенията в рода“, убедена е Кристина Сунгарска. И допълни, че през първата половина от годината трябва да възстановим добрите си отношения с роднините и близките, ако искаме да ни върви.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар