Шаш: Джулиана Гани отглежда цяло стадо крави! (още подробности)

Шаш: Джулиана Гани отглежда цяло стадо крави! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Джулиана Гани се е пристрастила към кравите и не може без тях!

Силиконовата красавица Джулиана Гани обожава мъжа си Станимир Ташев. Но заедно с него не крие, че е лудо влюбена в още нещо. И това са нейните… крави.

Джулиана Гани

Джулиана Гани обожава най-много мъжа си и своите крави

Да, Малката Джулка от години е пристрастена към кравите и вече отглежда цяло стадо. За жалост обаче не може да вади пари от млякото им, защото кравите са плюшени.

Всички помним лилавата кравичка Милка, с която Джулиана Гани не се раздели нито за миг в Къщата на Вип Брадър 2017. Тя й е подарък от любимия и е само част от десетките мучащи същества наоколо й.

Станимир разбирал манията й по играчките и нито за миг не я укорявал за нея. Напротив – самият той й купувал и подарявал крави, каквито няма. Из цялата им къща можело да се видят млекопитаещите, както и изкуствени пеперуди. По които силиконката също луднала.

Припомняме, че Гани и Ташев се ожениха на скромна церемония в родния й Пловдив. Двамата не вдигнаха бомбастично тържество, подобно на много други родни випове. Самата Джулиана признава, че подобна суета не е за нея.

„Засега ми е добре така. Двамата се оженихме много романтично и само сред най-близките си. Не съм желала пищно и шумно тържество. Ако почувствам в някакъв момент, че искам, ще направя и втора сватба.

Това не е проблем. Важното обаче е друго и то е двамата да сме заедно и да се обичаме. А ние това си го имаме“, споделя Джулиана Гани. Която наскоро се завърна от приказна почивка на Сейшелите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар