Жестоки разкрития за петорното убийство в Нови Искър

Гласувайте за статията

Преди броени минути информацията бе потвърдена и от разследващите

На бял свят излязоха нови разкрития за жестокото петорно убийство, което разтърси из основи Нови Искър.

Преди броени минути бе потвърдена информацията, че джипът на убитото семейство е бил открит. Той се е намирал в близката гора над вилната зона.

По-рано тази сутрин един от съседите на убитото семейство, който е присъствал на всички огледи на убитото семейство заяви, че късно снощи е чул униформените да коментират, че джипът е намерен. Освен това в него е открито и безжизненото тяло на 44-годишната Кети Николова Кюхова.

Нови Искър

Преди броени минути информацията бе потвърдена и от разследващите

Преди броени минути информацията бе потвърдена и от разследващите. Оказва се, че джипът на убитото семейство от Нови Искър, който преди това бе обявен за издирване е открит недалеч от къщата.

Съседът Йордан Георгиев разкри още, че Неделчо Юнаков и синът му Георги, са били убити в кухнята. След това безжизнените им тела са били преместени в хола. До тялото на Неделчо е имало десет куршума.

Бившият секретар на МВР Николай Радулов заяви в ефира на Би Ти Ви, че според него петорното убийство в Нови Искър, е било обмислено предварително и е добре изпълнено.
Той обаче е на мнение, че една жена не е в състояние да екзекутира цялото семейство.
Думите му бяха по повод предположението, че именно Кети Николова Кюхова е извършител на убийството.

Не е изключено обаче това предположение да се окаже вярно. Напълно е възможно именно тя да е екзекутирала останалите членове на семейството, след което да е сложила край и на собствения си живот. На този етап разследващите органи все още не са разкрили дали е било открито и оръжието на престъплението в джипа или пък в близост до него, както и дали Кети е била убита или е посегнала сама на живота си.

Николай Ръдулов твърди, че прилича на битово убийство, но предварително замислено. Според него първо е бил застрелян домашният любимец, за да не лае и да не привлича внимание. То е било убито още при влизането на извършителя на убийството в къщата на семейството в Нови Искър.

Не е изключено убийството да е свързано и с големия заем, който семейството е теглило преди време. Вероятно престъпникът е предполагал, че в дома им има много пари, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар