Рязък обрат в разследването на жестокото петорно убийство в Нови Искър

Гласувайте за статията

По всяка вероятност разследването ще поеме в нова посока

Разследването на жестокото петорно убийство в Нови Искър претърпя рязък обрат.

Докато мистерията около жестокото убийство разтърсило Нови Искър продължава да се заплита, то разследването на случая претърпя рязък обрат.
През последните минути изплуваха шокиращи подробности около жестоката касапница в Нови Искър.

Близки до убитото семейство разкриват, че 44-годишната Кети Николова Кюхова имала връзка с бивш затворник, преди да заживее с убития Неделчо Юнаков.
Разследващите разкриха, че при извършване на повторния оглед на мястото на престъплението, е било забелязано, че някой е правил опит да почисти кръвта от касапницата. По всяка вероятност това е дело на извършителя на престъплението.

Нови Искър

По всяка вероятност разследването ще поеме в нова посока

Съсед, помолен да стане свидетел разкри, че 44-годишната Кети Николова, за която се предполагаше, че е предполагаемият извършител на престъплението, е била открита убита късно снощи в близост до джипа на семейството – BMW Х5.
Припомняме, че според предположенията на разследващите, които бяха обявени по-рано, Кети е избягала с джипа.

След това пък се появи версията, че тя е тръгнала да бяга пеша от дома си, тъй като също била заплашена с убийство. Именно поради тази причина по следите й бяха пуснати следови кучета. Разпространената информация гласеше, че джипът е обявен за издирване.

Доколкото може да се вярва на последната разпространена информация по случая обаче, полицейските власти са открили първо изчезналото BMW Х5 в близката гора. След това открили и тялото на Кети Николова Кюхова. За момента обаче тази информация не е потвърдена официално от разследващите.

Както вече стана ясно се предполага, че жестокото петорно убийство е било извършено в новогодишната нощ. Съседите не са чули нищо, тъй като изстрелите са били заглушени от шума на пиратките и останалите пиротехнически средства.

Ако последната разпространена информация се окаже вярна, то разследването несъмнено ще претърпи пълен обрат. Разследващите ще бъдат изправени пред разплитането на нова доза мистерии, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар