Това е жената, за която се предполага, че е убила семейството в Нови Искър! (ФОТО)

Това е жената, за която се предполага, че е убила семейството в Нови Искър! (ФОТО)
3 (60%) 1 vote

От предполагаемата убийца няма и следа

След като Нови Искър бе разтърсен из основи заради жестокото петорно убийство, стана ясно и коя е предполагаемата извършителка на престъплението.

Пред къщата в Нови Искър, в която бяха открити пет трупа гъмжи от полицейски служители и разследващи. Работата по случая е продължила цяла нощ.
Първият оглед на местопрестъплението е приключил в 3.30 ч.
Вероятно до броени минути ще започне и вторият оглед на местопрестъплението.

През последните минути стана ясно, че синът на Неделчо Юнаков – Георги (и двамата са сред жертвите на убийството), е имал разрешително за оръжие. Той го е получил преди няколко месеца и е притежавал газов пистолет.

Нови Искър

От предполагаемата убийца няма и следа

Разследващите петорното убийство в Нови Искър са категорични, че е твърде рано да бъде изведена каквато и да било версия за престъплението, а освен това все още не е открито и оръжието, с което е извършено то.

Те предполагат, че шумът от изстрелите е бил заглушен от гърмежите на пиратките и другите пиротехнически средства в новогодишната нощ. Припомняме, че жестокото петорно убийство бе извършено в триетажна къща в Нови Искър.

Различни са дори и версиите за това кой пръв е съобщил за жестокото престъпление. Според първоначалната версия деца от квартала търсили приятелите си и влезли в къщата, където се натъкнали на безжизнените тела.

Нова тв обаче обяви, че братът на Неделчо Юнаков е звънял по телефона и след като дълго време никой не му вдигнал с е притеснил и решил да провери на място какво се е случило.
Отивайки в къщата се натъкнал на безжизнените тела и подал сигнала до органите на реда.

Патрулите, които били изпратени на мястото на жестокото убийство открили общо пет трупа.
Както вече стана ясно жертвите са Неделчо Юнаков, синът му Георги, дъщеря му Нанси, приятелят й и бабата на децата по майчина линия.
Всички те са били убити с по един изстрел. Сред жертвите е и семейният домашен любимец – немска овчарка.

Предполага се, че престъплението е извършено на 31 декември от половинката на Неделчо – Кети Николова Кюхова. Полицията е пуснала кучета по следите й, но все още не е открита пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар