Сотир Цацаров с ексклузивни разкрития за убийството в Нови Искър

МВР издирва извършителката на престъплението
0

МВР издирва извършителката на престъплението

Главният прокурор Сотир Цацаров направи ексклузивни разкрития за жестокото петорно убийство, което разтърси Нови Искър.

От думите му стана ясно, че жертвите са семейство – баща, синът му, майката на съпругата, дъщерята на съпругата и приятелят й.
Всички те са застреляни с по един изстрел, посочи още Сотир Цацаров по време на извънредния брифинг, който бе даден от мястото на петорното убийство в Нови Искър.

Освен семейството, сред жертвите е и кучето им – немска овчарка. Все още не може да се каже кога точно е било извършено убийството.
Органите на реда издирват майката на убитото момиче. За убития мъж и изчезналата жена, която е предполагаемата извършителка на престъплението, това е втори брак.

Сотир Цацаров
МВР издирва извършителката на престъплението

Главният прокурор Сотир Цацаров бе категоричен, че това е жестоко криминално престъпление, което е било извършено по изключително хладнокръвен начин.
От МВР обявиха, че заради петорното убийство в Нови Искър, е била обявена за издирване Кети Николова Кюхова.

Както вече стана ясно сред убитите са съпругът й Неделчо, дъщеря й Нанси и синът й Георги. Другите две жертви са бабата на децата и 18-годишният приятел на момичето.
Към момента се разследват криминалното минало и телефонните връзки. Бил е извършен и разпит на съседите.

Сигналът за жестокото петорно убийство, което разтърси Нови Искър, е бил подаден от близък на семейството. Сотир Цацаров посочи, че първите хора, които са влезли в къщата след убийството, са били полицейските служители.

За издирване е обявен автомобил BMW X5, както и жената, която е живеела на семейни начала с една от жертвите – Неделчо.
По всяка вероятност слез извършването на престъплението тя се е опитала да се укрие. Главният секретар на МВР – гл. комисар Младен Маринов обяви, че до момента не е открито и оръжието, с което е извършено жестокото петорно убийство.

Директорът на Националната следствена служба Борис Сарафов заяви, че се разследва убийство и самоубийство, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.