Дони съвесем изнемощя и измършавя (Болен ли е музикантът?)

Гласувайте за статията

Дони плаши с изнемощял вид, музикантът заприлича на скелет

Дони шокира с измършавял и изнемощял вид на концерта на Българската Коледа. Зрителите бяха шокирани и озадачени от визията на музиканта. Започнаха да се питат дали не го мъчи някоя болест?

Близко до ексцентричния изпълнител също недоумяваха какво се случва с него. Особено ония, които не го бяха виждали от известно време.  Дони се появи на края на благотворителния концерт с половинката си Нети и наистина бе неузнаваем.

От оня пухкав и къдрокос изпълнител сякаш нищо не бе останало. Добре, че с него бяха съпругата му и дъщеричката им Лидия да издадат, че наистина е той.

Според хора, близки до известното семейство Дони е успял да свали цели 35 килограма от теглото си.  Хилавото му телосложение не се дължи на някоя тежка болест. Продуцентът си е в цветущо здраве, но както се чу той е станал маниак на тема по източните духовни учения и здравословното гладуване.

Отдал се е на природосъобразен живот и в уста не слагал нищо освен пресни плодове, зеленчуци и кълнове. Двамата с Нети толкова се увлекли по източните учения за духовно усъвършенстване, че започнали даже да учат тибетски език.

От известно време те пътешестват из Индия, Тибет и Непал. Даже се хвалят, че вече мога да пишат някои  неща на източния език. Нети никога не се разделя с един медальон, на който е изписана източна мантра. А пък Дони ходи с броеница, която била благословена от Далай Лама.

Стопилия се до неузнаваемост музикант признава, че си купил гривна от града, който живее светецът , мънистата, на която били от костите на тибетски як.  Ръкувал се лично с Далай Лама, който докоснал гривната и от тогава не я сваля от ръката си, предават от pik.bg.

Дони още преди 2 години се пристрастил по метода на д-р Фукуцудзи. Според, който когато човек заема определена поза по 5 минути всеки ден по тялото му остава само това, която му е необходимо. Излишното се губи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар