Андреа направи скандални разкрития за Митко Пайнера

Андреа направи скандални разкрития за Митко Пайнера
5 (100%) 1 vote

Андреа взриви ефира със скандалните разкрития, които направи за бившия си работодател

Андреа скандализира с разкритията, които направи за музикалния продуцент Митко Димитров. Половинката на Кубрат Пулев разтрогна договора си с музикалния гигант преди 2 години. И очевидно не съжалява за това.

Пред Ива Софиянска и Мон Дьо, красавицата разкри, че след оттеглянето й от Пайнер, музикалният продуцент се свързал с нея чрез други хора. Те я помолили от негово име да се върне в компанията. Андреа е категорична, че не би го направила за нищо на света и така се чувства много по-добре.

В разкритията си за методите на работа в компанията тя стигна много по-далеч в предаването „Околосветско“. Тя сподели, че останалите й колежки също са наясно със случващото се, но мълчат от страх.

Певицата разкри, че Митко Пайнера изкуствено завишава хонорарите за изява на изпълнителките си. Освен това той изнудва собствениците на заведения да работят само с него. В резултат от това около 50% от заведенията са фалирали по тази причина.

Андреа заяви, че по този начин тя и колежките й губят поле за изява и не бива да си затварят очите пред тази несправедливост.

Певицата заяви, че с румънските продуценти, с които работи, няма подобни проблеми. Тя добави, че ако Митко Пайнера беше румънец, със сигурност вече би бил в затвора, пише Хот нюлс.

Камелия е още една от певиците, решили да се оттеглят от „Пайнер“. Тя също е категорична, че не би се върнала в компанията.

Но не на същото мнение е Деси Слава, която преди повече от две години се върна в музикалната компания. От тогава кариерата й е във възход и тя не съжалява за това свое решение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар