Преслава не сваля от ръката си подаръка на Павел! (виж с какво я изненада Лазаров)

Гласувайте за статията

Преслава направо е оглупяла от любов по Павел Лазаров!

Странно и дори шантаво нещо е любовта. Кой можеше да предположи, че свободолюбиво и мъжко момиче като Преслава ще хлътне по някого като невръстна ученичка. Още повече по лошо момче със скандално минало, каквато е биографията на Павел Лазаров.

 

Преслава

Преслава не се разделя с червения часовник, който й подари Павел

Както знаем, двамата са заедно от месеци, а според последните слухове, певицата вече е бременна с първото им дете. Дали това е така, или не, скоро ще узнаем.

Дотогава обаче може да се порадваме на влюбената по детски Преслава, която нито за миг не се разделя с подаръка, който Павел й направи. Виждате го на ръката й – червеният часовник, с който Петя от Добрич ляга и става.

Павел й го подарил преди броени седмици и певицата е с него на всичките си участия. Без значение дали червеният му цвят подхожда на цвета на дрехите, с които е облечена.

„Кефи ни да я гледаме, тотално е оглупяла по него. Разбира се, казано в добрия смисъл. Преди време Преслава беше водещата във връзките си. Мъжете тичаха след нея, а тя се разпореждаше като тартор и раздаваше команди. Сега става точно обратното и май си е намерила майстора в лицето на Павел“, коментират близки до нея източници.

Надяват се само Лазаров да е сериозен и да не постъпи така, както е правил преди. Защото изневери ли на Преслава с някоя друга, това със сигурност ще я съсипе и ще убие вярата й в мъжете за дълго време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар