Слави Трифонов самотен и в тежка депресия на празниците!

Слави Трифонов самотен и в тежка депресия на празниците!
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов посреща празниците сам и в депресия!

Слави Трифонов е сам като кукувица на най-щастливите празници през годината. Шоуменът нямал нежно рамо до себе си и с пусто сърце ще посреща новата 2018 година. Когато всеки очаква с нетърпение тези дни, той ще бъде отново сам.

Слави Трифонов

Слави Трифонов не обича празниците заради самотата си

Християнските празници и новогодишната вечер са дните, в които водещият на „Шоуто на Слави” изпада в депресия. 51-годишният Слави Трифонов така и не успя да свие семейно гнездо. Двете му най-дълги любови – психоложката Маги и танцьорката Мартина вече си имат семейства и наследници.

На Бъдни вечер учиндолецът спази традицията и покани най-близката жена до себе си. Това не е гримьорката Велислава Иванова, за която се понесе слух, че е новата любовница на Слави. А бе майка му Здправка.

Но атмосферата изобщо не била празнична, защото фамилията осиротя. На 21-ви ноември почина бащата на шоумена – бай Тодор. За новогодишните празници мама Здравка и сестрата на Слави трябвало да заминат на екскурзия до Египет. Но заради смъртта на мъжа й тя отказала почивката, защото ще прави помен.

Слави Трифонов получил, но отказал и няколко покани за празнуване на Нова година. Верният му авер Годжи също го поканил. Но Трифонов отказал, защото скоро Георги Милчев – Годжи си контузи крака и стана татко за трети път, на дъщеричка. Дългия не искал да го притеснява.

По ирония на съдбата и двете най-големи любови на Трифонов били от Варна. Наскоро шоуменът се заигра и с поредната варненка – плеймейтката Нора Недкова. Двамата все пак се уговорили на вечеря, макар че Дългия имат доста резерви към това.

„Сам съм като кукувица, нещо не ми се получават нещата с жените…Мъжете не харесват преуспели жени. Защото и аз искам жена, която да си стои в къщи и да ми се отдаде изцяло – на мен и на семейството ни”, често повтарял той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар