Каката на Меган Маркъл разказа играта на принц Хари! (виж тук)

Каката на Меган Маркъл разказа играта на принц Хари! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Сестрата на Меган Маркъл отвърна подобаващо на принц Хари!

Каката на Меган Маркъл избухна срещу принц Хари. 53-годишната Саманта Грант, по-позната като Маркъл, изригна срещу годеника на сестра си. Преди това тя написа книга, в която подробно разказва за тяхното семейство.

Меган Маркъл

Каката на Меган Маркъл се ядоса на принц Хари

Полусестрата на американската актриса скочи срещу него, след изказването на принца по BBC Radio 4’today program.Тя бе обидена заради думите на внука на кралица Елизабет Втора, че годеницата му никога не е имала такова семейство като неговото.

Саманта разказа, че макар родителите на Меган Маркъл да са се разделили, когато тя е била на шест, никога не е чувствала липса на семейство. Баща й Томас и майка й Дория са разведени, но въпреки това поддържали нормални отношения заради децата си.

„Нашето семейство е пълно със сестри, братя, лели, чичовци и братовчеди. Тя винаги е имала това семейство… и омъжването само го разширява. Нашият баща е невероятен и самоотвержен човек. Направихме така, че тя да има две къщи. Колко забавно беше”, заяви засегнатата Саманта.

Саманта Маркъл не за първи път говори за живота на популярната си сестра. В редица нейни интервюта тя казва, че е много щастлива, че са се сгодили с принц Хари. За нея това не е плод на желанието й да влезе в кралското семейство, а защото се обичат и са щастливи заедно.

Доволни от развоя на нещата са и родителите на Меган Маркал. Майка й и баща й заявиха, че звездата от „Костюмари” е много мил, сърдечен човек и невероятна дъщеря.

Според тях никой от семейството не се чувствал отчужден, просто Меган имало свои неща за вършене.

Те са горди и от факта, че тяхната дъщеря и бъдещия им зет изповядват едни и същи ценности.

Саманта Маркъл коментира още, че баща й иска да заведе дъщеря си до олтара. Племенникът й също държи на присъства на радостното събитие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар