Васко Кеца с брутален гаф на концерта „Българската Коледа” (Вижте как се изложи) Преглеждания: 5712

0
Оценете този post

Васко Кеца излъга президента и цяла България, на „Българската Коледа” пя на плейбек

Васко Кеца стори непростим гаф по време на благотворителния концерт „Българската Коледа”, който бе излъчен на живо по БНТ и Нова тв.

Васил Найденов и неговата песен „Нова година” сложиха край на благотворителния спектакъл. Който тази година бе под патронажа на президента Румен Радев. Естрадният изпълнител се опита да заблуди не само държавния глава и официалните лица в зала, но и цяла България, че песента му звучи на живо.

Както се казва „цялото кралско войнство”, което се състоеше от всякакви ВИП персони се дигна на крака при изпълнението на легендарния певец и го аплодира бурно. Кеца обаче изобщо не пееше. Просто имитираше пеене върху плейбека на любимата песен на публиката.

Най-интересно е, че се чуваше и гласа на Богдана Карадочева, с която Найденов изпълнява парчето в дует. Естествено, нея я нямаше. А когато звучеше нейната партия едната от вокалистките на Найденов само си отваряше устата.

Изпълнението предизвика от иронични усмивки до смях  в тези, които разбраха каква е измамата. Възмутените почитатели на любимия на поколения певец коментираха, че им е писнало да ги мамят. На сцената на Народния театър и на такова важно благотворително мероприятие е пълвен фарс да се използва плейбек, гневят се от публиката.

Не е тайна, че все повече бг звезди на празничните концерти не пеят на живо. За звезди от калибъра на Васил Найденов, Орлин Горанов, Росица Кирилова, Кристина Димитрова и ред други е срамно такова поведение, предават от електронното новинарско издание pik.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.