Камерън Диас взриви медиите: Обичам да го правя и не отказвам! (още подробности)

0

Камерън Диас заяви, че поддържа перфектната си форма с креватна гимнастика!

Чаровната актриса Камерън Диас шашна медиите зад океана като разкри своя метод за поддържане на перфектна фигура и добро настроение. Оказа се, че това не са диети, нито екстремни спортове, а… креватните упражнения.

Камерън Диас
Камерън Диас шашна света с откровенията си за секса и колко много е пристрастена към него

Камерън Диас призна, че е луда да мачка чаршафите с любимия си мъж и никога не отказва на подобна покана. Изобщо не се вълнувала от годините си и дори смята, че с възрастта става още по-палава и гореща.

„Любимият ми спорт е сексът. Винаги съм в настроение за секс. Дори самата дума звучи толкова възбуждащо. Това е най-сексапилната дума в английския език.

Има нещо в нея, не мислите ли“, смигва весело красавицата, която днес е щастливо омъжена за Бенджи Мадън. Припомняме, че навремето Камерън Диас беше дългогодишно гадже на певеца и актьор Джъстин Тимбърлейк.

Тя успя да го отмъкне от поп принцесата Бритни Спиърс като двамата бяха лудо влюбени. Всички смятаха, че ще стигнат и до брак, но уви, не се получи така. Днес Диас е щастлива и уверена до мъжа си и не иска да чуе за друг.

„Не мисля, че перфектните мъже могат да бъдат намерени. Ако има такива, те те намират. Не трябва да търсиш. Просто трябва да си нащрек и отворен за възможностите, които ти се предоставят“, съветва тя фенките си по света.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.