Гълъбин Боевски се радва на второ внуче

Гласувайте за статията

Гълъбин Боевски празнува Коледа семейно

Наследницата на Гълъбин Боевски – Сара роди момченце

Щастливата вест е заварила Гълъбин Боевски в Испания, където той се установил от известно време – пише в. „Уикенд“. Това принудило той да се прибере в България за коледните и новогодишните празници. Според негови познати Гълъбин вече е стоплил отношенията си с дъщеря си и своя син Пол и цялото семейство се събира да изкара празниците в родната Кнежа.

Гълъбин Боевски стана дядо за първи път преди 5 години, след като първородният му син Пол го дари с внук, кръстен на него – Гълъбин. Наследникът на Боевски живее в Лондон със съпругата си Капка.

Далеч по-сложни бяха отношенията между тежкоатлета и дъщеря му Сара, която бе използвана от него за трафик на дрога. През октомври 2011 г. момичето, което тогава бе едва на 14 години, бе задържано заедно с татко си на летището в Бразилия, след като ченгетата откриха 9 кила кокаин, скрити в куфарите и́.
Сара бе тенисистка и баща й използва кариерата й, за да пътува с нея и да прекарва дрога, констатираха тогава властите в Бразилия.

Гълъбин Боевски бе осъден на 10 години затвор за трафик на дрога, детето бе прибрано от майка си, а кариерата на девойката в тениса бе преустановена заради грозния наркоскандал. Впоследствие шампионът от олимпиадата в Сидни бе освободен от затвора в Бразилия, където излежа само 2 години от присъдата си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар