Сашо Майонезата заряза Ралица: Ето с коя млада красавица я замени!

Гласувайте за статията

Сашо Майонезата забърса ново и младо гадже!

Александър Найденов, по-известен с прякора Сашо Майонезата не си поплюва. Бизнесменът доказа, че който го може го може. Плейбоят и женкар е сменил поредната млада любовница в кревата си.

Сашо Майонезата

Сашо Майонезата вече си има нова тръпка, отново млада и засукана

Досега той имаше връзка със сървайвърката Ралица Кирилова, но изглежда вече са се разделили. Той бе засечен с новото си младо гадже на рождения ден на столичния клуб „The 1 Exclusive“. Двамата бяха видимо добре в компанията на другия и не спираха да се забавляват на партито.

Те изглеждаха много влюбени, макар че новото му очарование да нямало повече от 30 години. А богаташът наближава 60-те. Но за никого не е тайна, че Сашо Майонезата винаги си пада по свежа плът. А жените, с които досега е бил, могат спокойно да му бъдат дъщери.

Най-известната връзка на Сашо Майонезата си остава актрисата Елен Колева. Когато двамата започнаха любовната афера, синеоката красавица не бе на повече от 25 години.

Найденов е доказал, поне през последното десетилетие, че си пада единствено по свежа плът и много млади гаджета.

Сегашната любовница на Александър Найденов си прилича по външен вид със сървайвърката. И тя като нея е къдрава. Припомняме, че докато с Елен Колева бяха гаджета, актрисата също се появяваше до дъртия си любовник с вечно накъдрена коса.

Вероятно такъв е вкуса на бизнесмена и жената до него трябва обезателно да му го задоволява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар