Ти да видиш: Фънки стана чалгар, налива се в клуба на Коцето! (още подробности)

Гласувайте за статията

Фънки се кълнеше, че мрази чалгата и дори би убил чалгарите с кеф!

Димитър Ковачев – Фънки тотално и категорично си плю на принципите. Музикантът, който цял живот е псувал по чалгата и чалгарите, днес се кефи на гьобеците. Че дори остава и той да извърти един, няма да се учудим.

Фънки

Фънки събра очите на чалгарите в клуба на Коцето, плю си на принципите

Клиентите в дискотеката на Коцето преди дни се опулиха като видяха кой пристига по тъмни доби на мястото. А именно Фънкаря. Станал първа дружка с Константин, Димитър Ковачев избра да купонясва в меката на чалгата – Плаза.

Както ясно си личи от снимката, събрали се старите авери от Биг Брадър. Коцето и Фънки се наливаха и плакнеха око в знойните танцьорки, заедно с Динко Вълев. Компания им правеше и гаджето на Десислава – Благой Найденов.

Странно е, че Малката Кобра е предпочел да лющи алкохол по кръчмите, вместо да е при жена си, която след дни трябва да роди първото му дете. Но малък е още Благо, простено му е.

Припомняме, че Найденов е по-близо до годините на сина на Десислава, отколкото до нея самата. Затова и тя гледа да не го държи твърде изкъсо и да го стяга много, много. Че току-виж се изплашил и офейкал, а тя останала сама с бебе на ръце.

Фънки, Коцето, Динко и Благой си спретнаха як запой, който продължи до малките часове на деня. Очевидно е, че подобни срещи ще има и занапред. А нищо чудно и някой ден Фънкаря и Константин да ни сюрпризират с някой дует, знае ли се…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар