Джино си търси половинка с риалити

Джино си търси половинка с риалити
5 (100%) 1 vote

Джино два пъти печели „Биг Брадър“

В новото тв шоу за сърцето на Джино Биакалана ще се борят дами от всички възрасти

Риалити звездата Джино ще се подвизава в ефира с шоу от 10-12 епизода – разкрива в. „Уикенд“. Според слуховете Бианкалана е спечелил последния сезон на „Биг Брадър“ именно за да може после от телевизията да направят риалити, в което да търсят половинка на суетния ерген. Бившият на фолк певицата Джена е единственият, който два пъти се окичи с победата в „Брадъра“.

През цялото си пребиваване в ефир ергенът от Чикаго постоянно се оплакваше, че не може да си намери жена, и така реално няма нищо в този живот – нито половинка, нито дете, а годините си вървели. Така нашенецът е решил да предприеме телевизионни мерки и да търси съпруга и майка на наследника си с риалити шоу.

В Къщата на Големия брат Джино сподели, че е готов да даде 10 000 долара на мераклийка да износи детето му. Мераците му ще бъдат осребрени от Нова тв с договор за шоуто „Милионер търси съпруга“. Третият сезон на екранната сапунка трябва да стартира през пролетта. Продуцентите са обещали на емигранта да му намерят половинка, за да не страда повече по Джена. За сърцето на милионера ще се борят жени от всички възрасти, но без популярните дами от светските среди. Известните златотърсачки няма да имат право на участие – твърди изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар