Тифани Тръмп засенчи със стил Иванка!

Гласувайте за статията

Тифани Тръмп за първи път успя да засенчи сестра си

За първи път сестрата на Иванка — Тифани Тръмп успя да я засенчи. Дъщерята на Доналд Тръмп демонстрира шеметна фигура в социалните мрежи. На кадрите, публикувани в социалните мрежи ясно се вижда, че двете сестри се забавляват доста добре във Флорида. Доналд настоя за празниците фамилията да се събере в лятната му резиденция и за първи път всички заминаха заедно за там, като ще посрещнат единни Нова година.

Модните критици обаче отбелязват, че най-интересна е ситуацията с Тифани и Иванка. Двете са заедно и си прекарват доста добре, въпреки привидно хладните им отношения. Най-забележително обаче е, че по-малката сестра този път успя да засенчи кака си, която винаги е блестяща.

На кадри в социалните мрежи се вижда, че Иванка предпочита да обикаля курорта неглиже. Със свободна риза — рокля и спортни сандали, наследницата на Тръмп се разхожда край голф игрището. Джаред Къшнър – неин съпруг, също й прави компания в тези разходки. Двойката е любима на Америка, тъй като са млади, красиви и изключително популярни. Макар и скандални.

Тифани от своя страна предпочита компанията на приятелки, въпреки че не пропусна да си направи селфи с по-голямата си сестра. През деня, тя предпочита да се разхожда с къси панталонки и червен бански около басейна, но вечер определено показва стил, за който много дами могат да й завидят. Наследницата на Тръмп бе щракната с елегантна прическа и стилна розова рокля, която й стоеше умопомрачително. Неслучайно модните критици заявиха, че този път е успяла да бие по стил по-голяма си сестра.

Тифани Тръмп засенчи кака си за първи път!

Тифани Тръмп засенчи кака си за първи път! сн. Инстаграм

„Тифани по-рядко се изявява в Белия дом, но стилистите успяха да я научат как да се облича. Благодарение на това вече изглежда по-добре. По-стилна е, по-елегантна, по-изискана“, разкриват служители. Очевидно промяната й се харесва на обществото, тъй като глезеното богато момиченце печели все по-голямо одобрение в обществото.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар