Унизително: Гаджето на Златка Райкова я натири на Коледа! (срамува се от нея – още подробности)

Гласувайте за статията

Георги Валентинов нанесе жесток удар на Златка Райкова!

Златка Райкова и Георги Валентинов са двойка от години. А плеймейтката се кълнеше, че това е мъжът, който я уважава и прави щастлива. Едва ли постъпката му на тази Коледа обаче потвърждава това. Или точно обратното.

Златка Райкова

ММА боецът Георги Валентинов нанесе жесток удар на гаджето си Златка Райкова на Коледа

Както виждаме, Злати и Георги са прекарали празниците заедно. Но докато Райкова се гордее и се хвали в Инстаграм със снимки от коледния им ден, то гаджето й я отряза най-безцеремонно.

На снимките, качени от ММА боеца в мрежата, Русата Златка не фигурира. Той е оставил за пред хората само фотосите с най-близките си хора. Какво говори това, ако не, че Валентинов се срамува от любимата си.

Припомняме, че още преди време негови познати разкриха, че на Жоро му е писнало да го наричат „гаджето на Златка“. А и често пъти му ставало криво като чете за нейни минали подвизи с различни мъже.

Може би и затова е взел решение да я зачеркне от публичния си живот като двамата делят само постелята си заедно. Пита се обаче как самата Златка ще приеме това и не е ли най-малкото обидно от нейна гледна точка.

„Всяка жена иска да се покаже до мъжа, когото обича. Но иска и той да се хвали с нея и да я представя пред света. А това, което направи Валентинов преди дни, не би зарадвало никоя дама“, коментират потребители по форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар