Разкриха! Путин печели изборите в Русия (Има ли реален опонент?)

Гласувайте за статията

Путин пак ще е президент на Русия

Съвсем скоро в Русия предстоят избори. Ще спечели ли Путин пак доверието на руските граждани ще разберем съвсем скоро.

Инициативната група на гласоподавателите предложи Владимир Путин за поста на президент на изборите през 2018-та година. Решението бе взето на срещата на инициативната група на избирателите в павилиона „Русия е моята история“ на изложението за икономически постижения.

Според ръководителят на образователния център „Сириус“ Елена Шлемева, в залата са присъствали 668 души. В подкрепа на Путин гласували художественият ръководител на театър Мали, Юрий Соломин, пианистът Денис Мацуев, както и Олга Амелченкова.

Както бе отбелязано от ТАСС, откакто Путин реши да кандидатства за предстоящите избори като независим кандидат, групата за подкрепа провежда задължителна процедура за включване на действащия държавен глава в предизборната кампания.

Както припомни „Интерфакс“, държавният глава отива на следващите избори като независим кандидат. За Путин това ще са четвъртите президентски избори. За да се регистрира, трябва да събере 300 000 подписа от избирателите.

Съгласно графика на предизборната кампания, одобрена от Централната избирателна комисия, независимите кандидати трябва да подадат документи до ЦИК преди 7-ми януари 2018-та година.

За решението си да кандидатства за президентските избори, Владимир Путин съобщи на 6-ти декември на среща със служители на завода за газ в Нижни Новгород. По време на пресконференция на 14-ти декември той изясни, че ще се кандидатира като независим кандидат.

Изборите за президент в Русия ще се проведат на 18-ти март 2018-та година.

Путин е на този пост от 2000-та година, с прекъсване между 2008-ма и 2012-та година, когато тази длъжност заемаше сегашният премиер Дмитрий Медведев. Ако Путин спечели изборите и този път, мандатът му ще приключи през 2024-та година.

Путин пак ще е президент на Русия

Путин пак ще е президент на Русия

Други кандидати за поста на Путин са Генадий Зюганов, Владимир Жириновски, Григорий Явлински, Борис Титов и Ксеня Собчак.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар