Петя Дикова си взе гадже хрантутник (Вижте от кого го отне)

Гласувайте за статията

Петя Дикова пак не случи на гадже, новият й Илиян Любомиров живее на неин гръб

Петя Дикова пак не случи на половинка. Илиян Любомиров, който от няколко месеца й е гадже може да е от интелигенцията, но е свикнал на луксозен живот. А доходите му от литературните проекти изобщо не му стигат на разточителството, което води.

Според колегите на Пипи тя била човекът, който носи приходи вкъщи. Младият поет, който е един от най-популярните нямал даже жилище, в което да заведе любимата си. А направо се нанесъл при нея. Водещата от бТВ се скъсвала от работа, за да може да покрива сметките, а Августин Господинов, както е литературният му псевдоним не се притеснявал, че жена го издържа.

Поетът бил свикнал дамите да плащат. За това разказват запознати, които разкриват, че до скоро творецът бил официално гадже на 50 годишна жена. Това е Албена Ненкова, за която се знае, че е най-близката приятелка на Камен Воденичаров.

Албена Ненкова, бившата на Августин Господинов

В предаването ‘Черешката на тортата” тя бе обявена за  жена на Илиян. А зрителите се шокираха от факта, че младеж е обвързан с жена, която спокойно може да му е майка, предават от blitz.bg.

Според слуховете новото гадже на Петя Дикова си падал по по-възрастни от него жени и да са закръглени. Албена напълно отговаряла на изискванията на критериите на Любомиров. Но освен това дамата, за която литературата е хоби написала и три книги. Стабилните й доходи обаче идвали от туризма и ресторантьорството.  А от 2014 година е й шеф на един отдел в Двореца на културата.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар