„Тя никога не е имала истинско семейство!“ Принц Хари проговори за Коледата на Меган

Гласувайте за статията

Принц Хари проговори за Меган Маркъл и за партито по Коледа

„Тя прекара една фантастична коледа със семейството. И мисля, че кралската фамилия успя да бъде семейството, което тя никога не е имала“, заяви принц Хари. Признанието бе по повод първата Коледа на Меган Маркъл, която тя празнува заедно с неговите роднини.

Дори шеговитото плезене на актрисата бе посрещнато със смях, а не с пляскане през пръстите, каквото би било, ако го бе направил някой друг от членовете на фамилията. Принц Хари призна, че семейството му е посрещнало изключително топло бъдещата му съпруга. А самият той е невероятно щастлив от факта, че двамата ще се оженят. И няма търпение това да се случи по-скоро.

По време на тричасовото интервю за „Радио 4“, принцът сподели, че Коледа е била най-прекрасния му празник тази година.
„Тя е фантастична. Те наистина й се зарадваха“, каза още той.

Принцът издаде, че са гостували на брат му и снаха му в Анмър хол по празниците. „Беше страхотно. Останахме само с брат ми и племенниците ми, забавлявахме се изключително много“, добави още той.

Принцът призна, че тъй като има едно от най-големите семейства, за Меган е било малко предизвикателство да свикне с цялата суматоха и внимание, с които е била обградена. „Аз имам едно от най-големите семейства в света. И то си има своите особености, както всяко друго. Тя беше щастлива с нас. Предполагам, че защото това е семейството, което никога не е имала“, казва още той.

Принц Хари проговори за Меган Маркъл

Принц Хари проговори за Меган Маркъл

По време на тричасовия маратон, Хари взе интервю и от принца на Уелс, в което обсъдиха интересите му към опазване на околната среда. Принцът също така призна, че няма търпение 2018 година да настъпи. И намекна, че освен сватба, скоро вероятно ще му се наложи и за бащинство да се стяга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар