Бойко Борисов с родата по Коледа, Корнелия Нинова шета в кухнята (Снимки)

Гласувайте за статията

Бойко Борисов с внука и родата на Коледа, Корнелия Нинова върти погача в кухнята

Бойко Борисов събра роднините си за празника в Банкя. Премиерът посрещна Коледа с цялата си рода. Фамилията бе в пълен състав. Лидерът на ГЕРБ позира за снимка с четири малки деца и най-близките си хора.

Борисов поздрави българите за най-светлия християнски празник и им показа, че нищо човешко не му е чуждо. Той не празнува в резиденцията Бояна. А предпочете домашния уют. По край премиера за фотоса се наредиха дъщеря му Венета и зетя Иван, сестра му Красимира заедно с наследника си Димитър и снахата Теодора, които държат в ръце новородените си близначета Борис и Красимир. Те се появиха на бял свят само преди два месеца, прредават от новинарското електронно издание 24chasa.bg.

Борисов е пред всички. На едното му коляно е седнал сина на дъщеря му. Малкия Бойко след месец ще навърши 2 годинки. На другото коляно стои Димитър – баткото на близначетата.

Втория човек в ГЕРБ Цветанов  също поздрави за празника. Той се снима с четирите си дами пред коледната елха. Както е известно ръководителят на парламентарната група на партията има три дъщери от любимата си половинка.

Лидерът на опозицията се показа от кухнята. Корнелия Нинова като добра домакиня се е заела да меси питка за Бъдни вечер. А на фотоса се вижда, че ще прави и тиквеник за семейната вечеря.  Водачката на столетницата БСП сияе в предпразнична треска да зарадва близките си с вкусна вечеря като една голяма и истинска въртокъщница.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар