Меган и Хари „платиха“ образованието на бедна англичанка (Вижте цялата трогателна история)

Гласувайте за статията

Снимката на Меган и Хари от Коледа помага на една майка да плати образованието на дъщеря си

Снимката на Меган и Хари, която е във всички социални мрежи всъщност е направена от американката Карън, която отива да види кралското семейство заедно с дъщеря си. Това е една от най-използваните снимки от всички медии.

Това е снимка, на която би завидял всеки професионален фотограф.  Направена е от 39-годишната жителка на Норфолк Карън, която се надява с парите получени от фотографията да успее да плати образованието на дъщеря си.

Карън споделя, че 17-годишната й дъщеря Рейчъл веднъж изразила желанието си  да отидат заедно за Коледа до църквата , в която ходи кралското семейство. Всяка година по традиция то посещава църквата в Норфолк близо до Сандригам за празнична служба.

Тази година Карън най-накрая решила да изпълни желанието на дъщеря си и неочаквано се оказала в центъра на медийното внимание.

В началото американката споделила снимката на Меган и Хари в социалната мрежа Twitter и много бързо събрала 4000 харесвания. След това за няколко часа тя получила хиляди обаждания от различни медии с молбата да ползват снимката.

Първоначално Карън се съгласявала без да иска нещо. Но не след дълго потребителите на социалната мрежа й казали, че трябва да заяви авторски права  върху снимката. Така всеки, който я ползва трябва да й плати.

„Не обичам да споделям факта, че съм самотна майка, но това е факт. Работя на две места и се гордея с това. И ако имах възможност да спестя пари за образованието на дъщеря ми в университет …това щеше да е страхотно”, казва Карън Анвил.

Много хора питат Карън как е успяла да накара Меган и Хари да погледнат към нея, за да ги снима.

Меган и Хари „плащат” образованието на Рейчъл

Меган и Хари „плащат” образованието на Рейчъл сн. Туитър

„По природа съм весел човек, а бях и с дъщеря си и емоциите просто бликнаха от мен. Извиках”Весела Коледа”. Беше много шумно. Държах се като луда фенка, затова се обърнаха към мен”, добавяоще Карън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар