Доказано: Този продукт топи мазнините и води до отслабване!

0

Да, с това нещо ще постигнете мечтаното отслабване и стопяване на мазнини!

Празниците са в пълен ход, а маршрута от масата на дивана драстично увеличава теглото ни. И ни кара да се чувстваме вечно раздути. Когато лежим у дома с издут корем и огромно чувство за вина, един елементарен трик ни помага да отслабнем. И да не се чувстваме толкова подути.

отслабване
Фъстъченото масло топи мазнините и помага за качествено отслабване

Сега е времето за голямото преяждане, а през януари ще започне голямото топене на излишното тегло.

След голямото хапване започва бясно трениране във фитнес залата и бягане на открито. Но има един къде къде по-елементарен и лесен трик за отслабване. И според учените той действа наистина безотказно. Това, колкото и да звучи невярващо, е фъстъченото масло.

Американски диетолози са направили невероятно откритие. След половин година изследвания те са установили доста интересен факт.

И той е, че хора, които са използвали фъстъчено масло за отслабване са топели мазнини по-бързо отколкото тези, които са били на диета с ниско съдържание на мазнини.

Този невероятен еликсир е богат на ненаситени мазнини. Те са полезни за сърдечната дейност, а също подпомагат и за образуването на тестостерон в организма. Освен че топят мазнините в организма ни, те гарантират и натрупването на мускулна маса.

Затова ако искате да отслабнете през тази тежки зимни месеци, добре е да се запасите с фъстъчено масло. Но все пак трябва да внимавате и за дозата.

А тя не бива да надвишава три супени лъжици на ден, препоръчват специалистите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.