Годините не й личат: Дарина Павлова изкушава като Снежанка на Коледа!

Гласувайте за статията

Дарина Павлова се барна като гореща Снежанка!

Дарина Павлова показа завидна физика. Мултимилионерката се беше барнала като Снежанка за коледните празници. Вдовицата на застреляния подземен бос Илия Павлов шашна феновете си със завидната си физика.

Дарина Павлова

Дарина Павлова още си я бива!

Разбира се, за никого не е тайна, че за това са й помогнали безкрайните пластични операции и уроците по йога, които й преподава нейната дъщеря. А за сияйния й външен вид пръст имат многобройните й гаджета.

Дарина Павлова бе интимна с бившия италиански премиер Силвио Берлускони, както и с актьора Джулио Берути. Заради което вероятно продължава да изглежда завидно младолика и в перфектна форма.

На празничната сутрин тя се бе снимала с късо горнище на пижамата си и къси панталонки. Те щедро откриваха стройните й крака и тънката й талия. Дарина Павлова бе в завиден свеж вид, а усмивката не слизаше от устата й.

Тя бе на Коледа в компанията на сина си Илия-Калоян и дъщерята Паола. Семейството бе в разкошния дом на богаташката в Италия. Въпреки топлото време бизнес дамата се бе щракнала с децата си пред импровизирана камина с дърва.

Но на фотото не присъстваше бъдещата снаха на Дарина Павлова. С тях не бе и заварената й дъщеря Венцеслава. Тя получи поздрави задочно, защото празнуваше празника на другия край на света със съпруга си Терек, заедно с прекрасната им дъщеричка.

Дарина Павлова и този път не пропусна да направи щура фотосесия с децата си. Всички бяха облечени с пижами и доста се забавляваха в богаташкия дом на майка си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар